Schrijf in op
onze nieuwsbrief

Terug

De restaurantkaart

Voorgerechten

Pannetje verse visvangst €17.00
Gegratineerde gamba's, scampi's en langoustines €19.50
Kaaskroketten met krokant slaatje €15.00
Huisgemaakte garnaalkroketten met krokant slaatje €16.50
Rundscarpaccio, rucola, oude Parmezaanse kaas €17.00
Gefruite pladijsreepjes, krokant slaatje, pittige tartaar €17.00
Gelakt buikspek Brasvar, gebakken coquilles, knolselderzalfje €17.00

Soepen

Crème doperwtjes, krokantje geconfijte eend   €7.00
Franse vissoep   €9.00
Dagsoep   €5.00

Hoofdgerechten

  Op z'n vel gebakken kabeljauw, preistoemp, karnemelksausje €25.00
  Reuzevispan van het huis €22.00
  Paling in de room €28.00
  Sliptongetjes, in hoeveboter gebakken met slaatje €26.00
  Reuze scampibrochette, krokant slaatje, kruidige tartaar €22.00
  Pladijsfilet onder krokante korst, jus garnaaltjes, slentergroentjes €23.00
  Côte à l'os Limousin, palet warme groenten ( per 2 pers ) €49.00

Traag gegaarde eendenborstfilet, sausje gember en rozemarijn €23.00
Chateau Briand, Limousin, warm groentenboeketje, poive of archiduc €22.00
Kalfsblanquette op wijze van de chef, warme groentjes €22.00
Pluma Iberico, jus oude port, rösti aardappel €23.00
Ossehaas, palet warme groentjes, poivre of archiduc €31.00

Kindersuggesties

Steak junior met sla en frietjes €13.00
Kipfilet met appelmoes en frietjes €13.00
Vol-au-vent met sla en frietjes €13.00