Schrijf in op
onze nieuwsbrief

Terug

De restaurantkaart

Voorgerechten

Pannetje verse visvangst €17.00
Gegratineerde gamba's, scampi's en langoustines €19.50
Kaaskroketten met krokant slaatje €15.00
Huisgemaakte garnaalkroketten met krokant slaatje €16.50
Rundscarpaccio, rucola, oude Parmezaanse kaas €17.00
Risotto boschampignons, krullen gerookte foie gras €17.00

Soepen

Franse vissoep   €9.00
Dagsoep   €5.00
Velouté van bosduif, boschampignons   €8.00

Hoofdgerechten

  Op z'n vel gebakken kabeljauw, preistoemp  €25.00
  Reuzevispan van het huis  €22.00
  Paling in de room  €28.00
  Sliptongetjes, in hoeveboter gebakken met slaatje  €26.00
  Reuze scampibrochette, krokant slaatje, kruidige tartaar  €22.00
  Côte à l'os, palet warme groenten ( per 2 pers )  €49.00
Slaatje geitenkaas in spek, gecarameliseerde appel   €18.00
Filet Mignon , warm groentenboeketje, poive of archiduc €22.00
Kalfsblanquette op wijze van de chef, warme groentjes €22.00
Everzwijnfilet gemarineerd, peertje in de rode wijn €23.00
Stoofpotje onder krokante korst €24.50

Kindersuggesties

Steak junior met sla en frietjes €13.00
Kipfilet met appelmoes en frietjes €13.00
Vol-au-vent met sla en frietjes €13.00